Optiek van Gool

Over Optiek van Gool

Optiek van Gool is dé opticien van Deurne en omgeving. Wij zijn al jaren te vinden aan het Martinetplein. In die jaren hebben wij enorm veel geleerd over brillen, mode en kwaliteitsmateriaal. Deze kennis zetten wij graag in bij de samenstelling van ons assortiment. U bent van harte welkom om onze prachtige, trendy collectie te komen bekijken.

Voor al uw wensen
Onze uitgebreide collectie aan monturen, biedt voor ieder wat wils. Merkmontuur of gewoon een mooie bril, u vindt het bij ons. Ook zonnebrillen zijn vertegenwoordigd. Onze brillencollectie is niet de enige reden waarom u bij ons binnen moet lopen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan producten en diensten aan. Natuurlijk kunt u ook voor lenzen bij ons terecht. Wij adviseren u graag over alle opties in contactlenzen en zullen daarbij altijd uw wensen en de mogelijkheden bij uw ogen in de gaten houden.

Betrouwbare oogmeting
Dit alles begint met een goede oogmeting. Onze geavanceerde meetapparatuur en gekwalificeerde personeel zorgen samen voor een professionele oogmeting. Een oogmeting met een betrouwbare uitkomst. Daarna zullen wij u voorzien van een eerlijk advies, waarbij wij uw ogen niet uit het zicht verliezen.